Sakkyndig rapporter og sakkyndig vitne

I rollen som sakkyndige vitne skal du belyse noe som krever kunnskap ut over allmennkunnskap. Når du som takstingeniør får rollen som sakkyndig vitne er det viktig at du følger noen retningslinjer.

  • Dato: 5. og 6. septmeber 09.00-12.00
  • Varighet: To halve dager + oppgave
  • Foreleser: Rolf Erling Eidsvold
  • Pris: Kr 6300,-
  • Sertifiserte i Norsk takst: Inkludert i årlig etterutdanningsavgift*
takstingeniør i retten

Hva lærer du?

Reklamasjoner i forbindelse med boligomsetning krever gode og uavhengige faglige vurderinger og rapporter med gode beskrivelser. Som ved skadetaksering skal det for de påpekte forhold avklares årsak, omfang og utbedring. Også vurderes lov- og forskriftskrav, byggeskikker, fagmessig utførelse og gitte opplysninger skal vurderes. Du skal gjøre en faglig uavhengig vurdering uten å ta stilling til erstatningsspørsmålet.  

Rolf Erling eidsvold

Rolf Erling Eidsvold er sertifisert takstingeniør i Norsk takst. De siste 30 årene har han arbeidet med skader, reklamasjoner og tilstandsanalyser. Han har vært ansatt i norske forsikringsselskaper med ansvar for takst og taksering. Rolf Erling er tidligere fagsjef i Norsk takst og NEAK. Hans oppdragsgivere i dag er i hovedsak forsikringsselskaper, oppgjørsforetak, advokatkontorer og domstoler.

Hvordan gjennomføres kurset?

Dette kurset gjennomføres som webinar. Du vil da følge forelesningen live på nett, og du vil kunne stille spørsmål til foreleseren via tale eller chat. Du vil få tilsendt en lenke til webinaret på e-post i god tid før kursstart.

Har du spørsmål?