Norsk takst Landskonferanse

Norsk takst landskonferanse for 2023 arrangeres på Lily Country Club fredag 3. og lørdag 4. november. Landskonferansen gir deg faglig påfyll og du treffer takstkollegaer fra hele landet. Velkommen!

  • Dato: 3. – 4. november 2023
  • Varighet: 10.00-17.00
  • Sted: Lily Country Club, Kløfta
  • Pris: Se påmeldingsskjema
Norsk takst landskonferanse

Norsk takst landskonferanse 2023

Kjære kolleger som jobber med taksering, rådgivning og kvalitetssikring inne eiendom! Det er en glede nok en gang å kunne ønske velkommen til Norsk takst sin årlige landskonferanse. Sett av tiden og bli med på den viktigste møtearenaen for dere som takserer Norge. Dere er viktigere enn noen gang!

Program kommer etterhvert 🙂

Du bestiller selv reise og overnatting på hotellet.

Stille med stand?

Som sponsor på Norsk takst landskonferanse får du egen stand midt i mingleområdet under hele konferansen. Ta kontakt med oss på e-post post@neak.no eller telefon 975 29 362 for mer informasjon om hvordan du kan bli sponsor og stille med egen stand.

Basseng, varm og kald kulp, badstue, tyrkisk dampbad og stilleområder. Massasje, kroppsbehandlinger og egen badstumester. Lily Spa tilbyr ulike behandlinger fra 20-50 minutter. På lørdager er spainngang forhåndsbooket til boende gjester. Ta kontakt på booking@lilycountryclub.no for booking av din tid. 

Spa på Lily Country Club

Har du spørsmål?