Visma

Visma

Norsk takst har inngått samarbeidsavtaler med Visma og VIEW Ledger, noe som gir deg tilgang til rabatterte økonomi- og regnskapstjenester.

Visma tilbyr regnskapsprogrammet Visma eAccounting og VIEW Ledger tilbyr de skybaserte økonomisystemene Xledger og Tripletex. Fordelsavtalene er et tilbud til alle takstforetak knyttet til Norsk takst og er inngått med anerkjente leverandører på markedet. Det er ikke lagt opp til integrasjoner mot eksisterende fagsystemer fra disse tjenestene, men dette vil ivaretas i vårt nye system som er til utvikling.

Norsk takst har i tillegg avtale med SVEA Finans. Denne tjenesten er integrert i E-tiq og  Webtakst.

Se nedenfor for informasjon om de rabatterte tjenestene. Ta gjerne kontakt med leverandørene for ytterligere informasjon.

Fordelsavtale på økonomisystemene Xledger og Tripletex

Samarbeidsavtalen med VIEW Ledger gir rabatterte priser på de skybaserte økonomisystemene Xledger og Tripletex.

Økonomisystemet Tripletex 
Tripletex er et brukervennlig og komplett økonomisystem tilpasset enkeltmannsforetak, små og mellomstore selskap. Alle modulene er sømløst integrert med hverandre, og du velger og betaler kun for de du har behov for. Med Tripletex er det enkelt å samarbeide med regnskapsfører, dersom du ikke ønsker å gjøre alt selv. I tillegg til tilbys hjelp til både regnskapsføring og lønn.

Tilgang til Tripletex fra kun 159,- per måned. 
Regnskaps- og lønnstjenester fra 765,- per måned.

For mer informasjon om priser og tjenster, ta kontakt med Heidi Seigerud på e-post: heidi@viewfrilans.no eller på telefon 481 98 305.

Økonomisystemet Xledger 
Økonomisystemet Xledger passer for mellomstore til store selskaper. Xledger er designet for å forenkle og forbedre dine regnskaps- og lønnsprosesser. I tillegg har systemet velutviklete API'er, som legger til rette for en god dataflyt mellom dine systemer - for en enklere arbeidshverdag. Bli mer effektiv, reduser kostnader og få et styringsverktøy for gode beslutninger!

Ved valg av Xledger leveres alle regnskapstjenester og det gis 20% rabatt på system- og brukertilganger.

For mer informasjon om priser og løsning, ta kontakt med Thomas Backer på e-post: tba@viewledger.com eller på telefon 454 71 232.

Fordelsavtale på regnskapsprogrammet Visma eAccounting

Samarbeidsavtalen med Visma gir rabattert pris på bruk av regnskapsprogrammet Visma eAccounting for medlemmer av Norsk takst. Formålet med avtalen er å tilby et godt og rimelig faktura- og regnskapsprogram som skal bidra til å forenkle hverdagen.

Visma eAccounting er et nettbasert faktura- og regnskapsprogram. Programmet er spekket med en rekke smarte løsninger som automatiserer både bokføring og fakturering. Les mer på visma.no/eaccounting.

Med Visma eAccounting- teamet i ryggen sørger vi for at du kommer godt i gang! Medlemmer av Norsk takst får tre gratis online kurs og én gratis online konsulenttime for oppstartshjelp i programmet, i tillegg til gratis overføring av data fra evt. tidligere system. Gjennom avtalen får man også kostnadsfri support per chat, telefon og e-post, samt gratis chat med regnskapsfører.

For medlemmer av Norsk takst anbefales Visma eAccounting Standard, og gjennom fordelsavtalen med Visma får man 25% rabatt på abonnement år 1. 
• Ordinær pris: 2 028,- + mva
• Pris for medlemmer av Norsk takst: 1 521,- +mva

Bestill via denne linken og få rabatt på Visma eAccounting Standard.

Medlemmer kan også kontakte Visma Mamut AS ved kontaktperson Joakim Lauritsen direkte på tlf. 928 56 136 eller epost: joakim.lauritsen@visma.com for å få bistand.

Medlemmer som har behov for kun enkel fakturering eller Visma eAccounting Solo (en forenklet variant av Standard) kan selvsagt også bestille dette i henhold til fordelsavtalen. Velg din variant og bestill her. Oppgi bestillingskode 70010 for å få oppgitte rabatter.

Fordelsavtale med SVEA Finans

Samarbeidsavtalen med Svea Finans gir mulighet for fakturahåndtering og betalingsløsning i fagsystemet E-tiq. En tilsvarende løsning vil også komme på plass i Webtakst om kort tid.

Med faktura- og betalingsløsningen kan du selv velge hvordan du ønsker fakturaene fulgt opp og når du vil ha oppgjør. De ulike betalingsløsningene gir mer forutsigbar inntjening og mindre jobb med oppfølging av kunder. For dine kunder betyr løsning at de kan velge hvordan og når de ønsker å betale; faktura, delbetaling/ betalingsutsettelse eller med kort og nettbank.

Oppkoblingen for deg som bruker E-tiq, og snart Webtakst, er kostnadsfri, og det eneste du trenger å gjøre er å bestemme hvordan fakturaene skal håndteres.

Etter sammenslåingen med NITO Takst ble det fremforhandlet enda bedre betingelser på tjeneste. Finansiering og utsendelse av faktura ble senket til 2,70 % og betalingsutsettelse/delbetaling til 1,50 %.

Ta kontakt med Marius Skaara i SVEA Finans for mer informasjon, på telefon 40 55 30 16 eller marius.skaara@sveafinans.no.

Sist oppdatert 16.12.2019