Byggdata

Byggdata

Norsk takst har inngått samarbeidsavtale med Byggdata, noe som gir deg tilgang til kalkulasjonsprogrammet Byggassistenten.

Se nedenfor for informasjon om de rabatterte tjenestene. Ta gjerne kontakt med Byggdata for ytterligere informasjon.

 

Byggdata Logo Transparrent

Om kalkulasjonsprogrammet Byggassistenten

Byggdata AS leverer kalkulasjonsprogrammet Byggassistenten. Byggassistenten er utviklet av fagfolk, for fagfolk. Programmet inkluderer verktøy for nøyaktige kalkyler, skadetaksering, byggebeskrivelser og over 20 forskjellige rapporter.

Brukervennligheten er en nøkkelfaktor til suksess. Et dataprogram trenger ikke være komplisert for å levere nøyaktige kalkulasjoner. All den vanskelige jobben er gjort ferdig i programmet. Alle bygningsdeler og elementer er bygd opp nøyaktig med materialforbruk og arbeidstid. Lett å forstå, enkelt å tilpasse.

Priser

Kr. 9 360,- i etableringskostnad
Kr. 6 355,- i årlig abonnement (et abonnement gjelder i 12 måneder)

Benytt rabattkode BDtakst2020 for 15 % rabatt på etableringskostnaden og abonnementet.

Kontaktperson

Kontakt Morten Paulsen på telefon 924 29 042 eller epost morten@byggdata.no for bestilling og ytterligere informasjon. 

Kundeomtaler 

Hei.

Etter å ha vært innom ulike kalkulasjonsprogram har nå valgt Byggassistenten, et valg jeg er veldig godt fornøyd med! Byggassistenten gjør oppgavene elegant og sparer meg for mye hodebry/tid. Det vil si at jeg kan få unna flere oppdrag på kortere tid.

Utskriftene/rapportene er fine og lett forståelig både for fagfolk og kunden. Byggassistenten har de fleste av de postene jeg trenger. Det er veldig enkelt å lage nye med egne fritekst-beskrivelser. Materialkost og arbeidskost lett tilpasses lokale forhold og dette gir meg god dokumentasjon og trygghet.

Jeg har brukt en fagkonsulent fra Byggdata i startfasen for å komme raskt i gang og det har jeg tjent mye på.

Mvh

Vegard Almankaas

 

Hei.

Jeg er usikker på når jeg begynte å bruke byggdata, men ser jeg begynte i byggefirma Olav Haugen i 2011/12 og da begynte jeg å kalkulere i Byggassistenten. Byggassistenten er et godt og brukervennlig program. Programmet kan generere ulike rapporttyper til ulik type bruk.

For takst er dette et godt kalkyleprogram som jeg benytter fortsatt i dag. Ser at jeg fortsatt har god bruk for et eksternt kalkyleprogram i større skadesaker, tilbudsrunder osv.  Dette er godt verktøy som etter min mening resulterer i gode kalkyler.

MVH

Nils Håvar Øyås

Sist oppdatert 16.11.2020